כדי למחוק את החשבון שלך ואת כל הנתונים האישיים:
פותחים את האפליקציה → פרופיל → מחיקת חשבון. המחיקה מיידית.
שולחים מייל ל-hello@mindfulgrape.com מהכתובת שאיתה נוצר החשבון. נמחק את החשבון בתוך 30 יום.
כל הנתונים האישיים: פרופיל DNA טעמי, מרתף, יומן הטעימות, היסטוריית סריקות, ופרטי חשבון.
יומני billing נשמרים בלי מזהה אישי (לפי דרישות חוקיות).